Emedia Web CRM се роди като идея в момента, в който ни се наложим да открием подходящ CRM продукт за организация на бизнеса си.

На пазара просто липсваше достатъчно адаптивен за нас софтуер, който да предлага всички функционалности, от които имахме нужда, на достъпна цена. Така нещо, което смятахме, че ще отнеме по-малко от седмица, се оказа предизвикателство, което за нас прерасна в мисия. Мисията да предложим на пазара функционален и ефективен CRM на достъпна цена.
Вярваме в индивидуалния подход и че всеки един бизнес има нужда от продукт, който може да бъде напаснат и нагласен към неговата специфика. Но за нас това не е достатъчно. Желаем да предложим на пазара решение, което оправдава цената си и дори многократно я надхвърля. Защото за нас успехите на нашите клиенти са наши лични.

Всеки ден ние се стараем да отговорим на очакванията на клиентите си, защото осъзнаваме отговорността, която тяхното доверие носи. Начинът ни на мислене ни кара да се състезаваме само и единствено със себе си и да надскачаме възможностите си ежедневно.

Ние не просто вярваме в работата си днес, а желаем да пренесем нейния ефект в едно утре, където заедно с нашите клиенти ще успеем да предизвикаме и променим бъдещето!